Sisällä speelgoed

Het beste speelgoed voor je baby en kind !

Babyspeelgoed / kinderspeelgoed

Sisällä speelgoed

Speelgoed koop je natuurlijk bij Sisällä

Niet alleen kun je bij Sisällä Interieur & Gifts terecht voor de mooiste meubels, woonaccessoires en cadeaus. Ook de allerkleinste bewoners van je huis worden natuurlijk niet vergeten. Naast de inrichting van de babykamer en kinderkamer hebben wij ook een mooie collectie speelgoed. Mooie merken die uiteraard geselecteerd zijn op veiligheid en aan alle normen en keurmerken voldoen. Maar daarnaast vooral erg leuk als decoratie in de baby- en kinderkamer en natuurlijk om mee te spelen.

 • Educatief speelgoed wat de nieuwsgierigheid prikkelt en spelenderwijs de vaardigheden van je kindje ontwikkelt.
 • Knuffels als favoriete speelkameraadje en een houvast in die grote nieuwe wereld.
 • Prachtig en duurzaam houten speelgoed om te kokkerellen, puzzelen of bouwen
 • En nog heel veel meer ….
Kijk snel eens rond op onze webshop of kom gezellig naar onze mooie conceptstore in de bruisende binnenstad van Hoorn (NH).

Educatief speelgoed

Educatief speelgoed is speelgoed dat gericht is op het ontwikkelen van kinderen op een leuke en interactieve manier. Op een laagdrempelige manier wordt de nieuwsgierigheid van baby en kind geprikkeld en spelenderwijs hun vaardigheden, kennis en begrip van verschillende onderwerpen vergroot.

Er zijn vele soorten educatief speelgoed beschikbaar voor kinderen van alle leeftijden. Enkele voorbeelden zijn:

 • Letters, getallen en woorden: Speelgoed dat gericht is op het leren van de alfabet helpt bij de taalontwikkeling van kinderen.

 • Wetenschappelijk speelgoed: Speelgoed dat gericht is op wetenschap en technologie kan helpen bij het ontwikkelen van de logische denkvaardigheden van kinderen en hun interesse in de wereld om hen heen.

 • Creatief speelgoed: Speelgoed dat gericht is op creativiteit, zoals kleurboeken en verf, kan helpen bij het ontwikkelen van de fijne motoriek van kinderen en hun creativiteit.

 • Muziekinstrumenten: Muziekinstrumenten kunnen helpen bij het ontwikkelen van de auditieve vaardigheden van kinderen en hun interesse in muziek.

 • Speelgoed dat gericht is op beweging: Speelgoed dat gericht is op beweging, zoals een bal of een springtouw, kan helpen bij het ontwikkelen van de fysieke vaardigheden van kinderen en hun coördinatie.

Knuffels, knuffelbeest, knuffelbeer en knuffeldoekje

Knuffels zijn zachte, pluche dieren of figuren die gebruikt kunnen worden om mee te knuffelen, om mee te spelen of mee te slapen. Ze zijn vaak vooral populair bij baby’s en kleine kinderen en kunnen een grote emotionele betekenis hebben voor hen.

Er zijn vele soorten knuffels beschikbaar, van kleine, zachte beestjes tot grote, knuffeldieren. Sommige knuffels hebben speciale kenmerken, zoals knisperende geluiden of glinsterende ogen.

Knuffels kunnen een belangrijk rol spelen in de ontwikkeling van kinderen. Ze kunnen helpen bij het ontwikkelen van sociale vaardigheden, zoals het geven en ontvangen van affectie, en ze kunnen een gevoel van veiligheid en geborgenheid bieden. Knuffels kunnen ook dienen als een vertrouwd vriendje voor kinderen, wat kan helpen bij het verminderen van angst of stress.

Babyspeelgoed voor de allerkleinsten

Babyspeelgoed is speelgoed dat speciaal ontworpen is voor baby’s en heel jonge kinderen. Het is bedoeld om te helpen bij de ontwikkeling van de vaardigheden en interesses van baby’s, en om te voldoen aan hun natuurlijke nieuwsgierigheid en behoefte aan ontdekking en interactie.

Er zijn vele soorten babyspeelgoed beschikbaar, en het geschikte speelgoed kan afhangen van de leeftijd en behoefte van de baby. Voorbeelden van babyspeelgoed zijn:

 • Knisperende en rammelende speeltjes: Speeltjes die knisperen of rammelen kunnen de aandacht van baby’s trekken en helpen bij de ontwikkeling van hun auditieve vaardigheden.

 • Spiegelspeeltjes: Spiegelspeeltjes kunnen helpen bij het ontwikkelen van de visuele vaardigheden van baby’s en hun interesse in hun eigen spiegelbeeld.

 • Zachte speeltjes: Zachte speeltjes, zoals knuffels en pluche dieren, kunnen helpen bij het ontwikkelen van de fijne motoriek van baby’s en hun sociale vaardigheden.

 • Licht- en geluidsspeeltjes: Licht- en geluidsspeeltjes, zoals mobiles en muziekboxen, kunnen helpen bij het ontwikkelen van de auditieve vaardigheden van baby’s en hun interesse in muziek.

 • Kleuren en vormen: Speeltjes die gericht zijn op kleuren en vormen kunnen helpen bij het ontwikkelen van de visuele vaardigheden van baby’s en hun interesse in de wereld om hen heen.

Contactgegevens

Sisällä interieur & gifts
Grote Noord 116
1621 KL  Hoorn (NH)

website: https://www.sisalla.nl
email: info@sisalla.nl