Lampe Berger brander

De Lampe Berger brander is een manier om voor een heerlijke geur in huis te zorgen, die eenvoudig in gebruik is. Naast het verspreiden van een heerlijke parfum, zorgt het systeem er ook voor dat onaangename geurtjes worden verwijderd.

Lampe Berger brander

Inhoudsopgave

De Lampe Berger branders

Wat is de Lampe Berger brander van Maison Berger

Wat is de Lampe Berger brander van Maison Berger eigenlijk. Ben je niet bekend met het systeem van Maison Berger dan is dat het eerste wat je wilt weten.

De Lampe Berger brander is een systeem dat in 1898 is uitgevonden /  ontdekt door de apotheker Maurice Berger. Waarbij het de functie had om bacteriën te vernietigen. Sinds die tijd is er aan de werking van het systeem niet veel veranderd. Uiteraard heeft het systeem wel zijn nodige aanpassingen gehad en zie je zeker een verschil tussen de huidige systemen en die van toe.

De werking is in die tijd niet echt veranderd, anders dan dat er later een parfum aan is toegevoegd. Hierdoor werd de Lampe Berger brander in eens interessant om in huis te gebruiken.

Maison Berger is het moederbedrijf waar onder andere de Lampe Berger brander en de vershillende huisparfums door worden gemaakt. De Berger lamp die ongewenste geurtjes in huis verwijdert en een heerlijk parfum verspreidt, is uniek in zijn soort.

Inmiddels is het bedrijf zich gaan verbreden, waardoor zij naast de brander ook andere parfumverspreiders hebben. Meest voor de hand liggend zijn uiteraard de geurstokjes, maar er is meer….

Zo zijn er diverse aroma diffusers verkrijgbaar en hebben ze een heel assortiment met autoparfums. Het belangrijkste product blijft toch wel de brander met zijn unieke zuiverende eigenschappen.

Het assortiment met de Lampe Berger brander en de navullingen is het meest uitgebreid van alle producten van Maison Berger.

Lampe Berger brander

De Lampe Berger brander, een product van Maison Berger, dat is uitgevonden in 1898.  De basis van de werking van dit systeem is nog gelijk aan die van toen, al zijn er in de loop van de jaren wel ontwikkelingen toegepast om het nog beter te maken.

De geurbrander is zo gemaakt dat het een parfum verspreidt en tegelijkertijd de onaangename geurtjes zoals kook- of rookgeurtjes wegneemt. Uniek in zijn soort en ongeëvenaard qua kwaliteit. Is de Lampe Berger brander de beste katalytische geurbrander die er is.

Het is gebruik ervan is simpel en makkelijk. Er zijn een aantal handelingen die je jezelf aan moet wennen om er optimaal plezier van te hebben. Bij gebruik van ongeveer een half uur zal je woonkamer (van een normale grootte) heerlijk ruiken en gezuiverd zijn van onaangename geurtjes. De brander kort samengevat: zuiveren, reinigen en parfumeren!

Wil je een complete uitleg, bekijk hier de Lampe Berger gebruiksaanwijzing.

10 voordelen van een Lampe Berger brander

  • Het elimineert binnen enkele minuten ongewenste geuren, zoals rookgeurtjes, huisdieren of kookgeurtjes.
  • Het maskeert de geuren niet, maar vernietigt deze.
  • Het zuivert de binnenlucht in huis.
  • Het laat je huis fris en schoon ruiken.
  • De Lampe Berger is een zeer decoratief en esthetisch item voor in huis.
  • Het is veilig te gebruiken in de buurt van kinderen en huisdieren.
  • Er bestaat ook een neutrale geur, er hoeft dus geen parfum verspreid te worden.
  • Geuren en accessoires, zoals de Lampe Berger lont, zijn los verkrijgbaar.
  • Het kan bacteriën en virussen in de lucht verminderen.
  • Het is een mooi cadeau om te geven doordat het wordt geleverd met alle accessoires en in een mooie doos komt.

Om je Lampe Berger brander te kunnen gebruiken heb je de speciaal hiervoor ontwikkelde vloeistof met een parfum nodig. Deze Lampe Berger navullingen zijn er in tientallen verschillende geuren en geven de ruimte die prettige parfum.

De geuren zitten in een aantal geurgroepen, die te herkennen zijn aan hun aparte kleur. De geurgroepen van de Lampe Berger navulling zijn:
– Fris
– Fruitig
– Puur
– Zoet
– Oosters
– Bloemig

Hierdoor vind je altijd wel een geur die je prettig vind of die passend is aan het seizoen.

lampe berger navulling

Plezant
Nieuwstraat 27
5111 CV Baarle-Nassau

www.plezantbaarle.nl