auto-theorie

Auto theorie Den Haag volgen doe je natuurlijk bij Theorie Koning. Haal in 1 dag je theorie. Unieke lesmethode nergens effectiever.

Auto theorie examen

Inhoudsopgave

Auto theorie examen

Klaar om te starten met jouw auto theorie examen?

Het is dan eindelijk zover, jij kan starten met jouw auto theorie examen. Voordat je begint, is het belangrijk dat je goed voorbereid bent. Zorg ervoor dat je de verkeersveiligheidsregels en -voorschriften (die wij je mailen) hebt bestudeerd en dat je de woordenschat met betrekking tot autorijden bijspijkert.

Natuurlijk hoef jij geen enkele voorkennis te hebben wanneer jij voor een auto theoriecursus bij ons komt afnemen. Maar het pdf bestand wat wij je mailen voor dat je bij ons klassikaal les komt volgen, is natuurlijk handig om door te nemen aangezien je het jezelf makkelijker maakt.

Auto theorie examen volgen in de regio Haaglanden

In de regio Haaglanden zijn er natuurlijk meerdere theoriescholen waar jij terecht kan voor het volgen van een cursus. Theorie Koning steekt er met kop en schouders bovenuit, zo hebben wij een slagingspercentage van maar liefst 98%. Dit komt door onze unieke manier van lesgeven en de focus op het behalen van je theorie-examen.

In totaal zijn er ongeveer 50 vragen in het examen. De onderwerpen variëren van basis verkeersregels en voorschriften tot meer geavanceerde onderwerpen zoals gevaarherkenning en antwoord. De vragen kunnen meerkeuzevragen zijn of een kort antwoord.

Online of klassikaal voorbereiden op het auto theorie examen?

Tegenwoordig is het niet alleen mogelijk om klassikaal een cursus te volgen, maar kan jij ook vanuit huis online voorbereiden. Bij Theorie Koning leggen wij de voorkeur op klassikaal les. Wanneer jij de cursus bij ons komt volgen op locatie, kan je altijd vragen stellen en wij zorgen ervoor dat je de stof begrijpt.

Dit verklaart ook ons hoge slagingspercentage. Kies je voor een online cursus om voor te bereiden op het auto theorie examen? Dan is de kans van slagen een stuk lager, namelijk 70%.

Wanneer er iets onduidelijk is tijdens de cursus, heb je niet de mogelijkheid dit te vragen aan een docent.

Wij reserveren een plek voor jou bij het CBR!

Wij stomen jou niet alleen klaar voor het theorie examen, maar wij regelen alles tot in de puntjes. Zo reserveren wij een plekje voor je bij het CBR en zorgen wij er altijd voor dat je ongeveer een uur pauze hebt voor je praktijkexamen.

Na het behandelen van de stof, gaan we gezamenlijk met elkaar naar het CBR in Rijswijk waar het examen zal worden afgelegd. Dus, ben je klaar om aan je auto theorie examen te beginnen? Volg onze stappen en wij garanderen dat je slaagt voor je auto theorie examen!