Sport seating van W&H Sports

De sport seating van W&H Sports gaat al veel jaren mee op het hoogste niveau in binnen- en buitenland. W&H Sports heeft een divers assortiment met oneindig veel mogelijkheden. Zo weten clubs in België ons ook steeds beter te vinden. Desondanks zijn de stoelen van W&H Sports ook terug te vinden bij de amateurclub bij jou om de hoek. 

Nieuwsgierig geworden? Wij komen graag in contact om een vrijblijvend advies te geven. 

Sport seating inrichter

Inhoudsopgave

Een business seat is een luxe tribunestoel die meestal is terug te vinden in het ”VIP”-gebied van een stadion. Een business seat zorgt voor een professionele uitstraling, waardoor ook steeds meer amateurclubs kiezen voor een business seat. De business seats zijn ook te plaatsen in dug-outs. Dit is een luxe optie zodat wisselspelers en de staf er comfortabel bijzitten tijdens de wedstrijd.

De business seats zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Uiteraard gaat dit geheel in overleg met de klant, zodat de wensen van de klant kunnen worden toegepast op de business seat. Zo zijn er optionele mogelijkheden, zoals: clublogo, bekerhouder, stoelnummering, stoelverwarming, armleuningen etc. 

Het plaatsen van nieuwe business seats is een proces. Wij van W&H Sports proberen dit proces zo eenvoudig mogelijk te maken. Onder andere FC Twente heeft een project met ons succesvol afgerond. Zie onderstaande foto voor het resultaat. Hierin is terug te zien dat FC Twente een upgrade heeft gekregen op het gebied van uitstraling en zitcomfort.

Sport seating FC Twente
Sport seating VVSB

De business seats van W&H Sports kunnen geheel op maat worden gemaakt. De kleur van een business seat kan worden aangepast aan de clubkleuren. Het logo van de club kan worden teruggebracht. Voor extra luxe kan er ook stoelverwarming worden toegevoegd aan de stoel. Daarnaast zijn er talloze opties, zoals: bekerhouders, reclameopties en arm/rugleuningen. We bespreken graag de mogelijkheden.

W&H Sports kan een rol spelen in de montage van de business seats. Door onze jarenlange ervaring in de branche weten we voor ieder vraagstuk een oplossing, met een mooi resultaat als gevolg. Wij werken samen met een betrouwbare montagepartner die de projecten succesvol afrondt.

Sport seating ADO Den Haag
WH Sports logo

Contact